Om Harveland AS

Harveland ble etablert i 1986 av Tor Harveland på hjemmegården på Dysjaland. Det hele startet med tre ansatte med hjemmekontor i Tananger.

Reisen vår fortsatte ved stadig flere oppdrag samtidig som vi tilegnet oss mer kunnskap og kompetanse. Spoler vi frem til 2006 får vi en viktig milepæl i Harveland Asfaltering da selskapet ble delt i tre virksomheter. Harveland AS, Harveland Asfaltering AS og Harveland Entreprenør AS.

I 2022 fusjonerte Harveland Entreprenør AS med Harveland Asfaltering AS og vi tilbyr fortsatt de samme tjenestene som før.

I 2018 ble også Harveland Maskin AS etabelert og i påfølgende år opprettet vi også Harveland Eiendom AS. I 2019 flyttet vi inn i større, flotte lokaler på Orstad etter å ha hatt vårt kontor og lager i Tananger i hele 30 år.

Pr i dag er vi over 40 ansatte fordelt på selskapene våre.

Det hele startet med asfalt

Det første vi startet med var asfaltering. Det er grunnsteinen i vår virksomhet og selve fundamentet for det vi har klart å bygge opp frem til i dag.

Vi la asfalt og utførte mindre oppdrag ved hjelp av lastebil og et maskinlag. Etterhvert så vi en mulighet for å starte med entreprenørvirksomhet som en del av driften vår som et resultat av større og mer omfattende forespørsler fra kunder.

Utvidelse av maskinpark

Vi startet med vintervedlikehold for oljeindustrien i 1988. I 2010 ble vår første sopemaskin kjøpt og dette var en viktig hendelse i vår historie. Harveland utvidet da til å kunne tilby feiing og renhold. Vi har i dag tre sopebiler til ulike oppdrag. I 2017 fikk vi vår første fres og i dag har vi fire freser som kan ta ulike forespørsler fra våre kunder.

Den stadige utviklingen av maskinparken vår har vært og vil være en stor del av vår strategi –  å alltid kunne tilby våre kunder gode løsninger på deres behov.

Da vi flyttet fra Tananger til Orstad var det som følge av at vår maskinpark økte og at vi vokste oss ut av lokalene i Tananger.

Nå ser vi frem til en svært spennende fremtid på Orstad og vårt mål er å fortsette å hjelpe våre kunder med å levere solid arbeid innenfor et bredt spekter av tjenester.

Harveland AS legger asfalt

Miljøfyrtårn

Harveland er miljøsertifisert. Mange samarbeidspartnere og kunder stiller krav til oss som leverandør. Da er det en trygghet og et kvalitetstegn for dem å vite at vi i Harveland lever opp til Miljøfyrtårn sin sertifisering.
Vi tar bærekraftsansvar!